Suuri loukkaantunut merikilpikonna pelastettu Phuketinmereltä

Phuket -

Suuri merikilpikonna, joka oli loukkaantunut ja oli juuttunut kalaverkkoon, pelastettiin merestä Thalangin läheltä.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi The Phuket Expressille, että viime viikonloppuna Sirinatin kansallispuiston henkilökunta ilmoitti heille, että loukkaantunut merikilpikonna löydettiin kalaverkkoon juuttuna merestä lähellä Sai Kaew Beachia vuonna Mai Khaon alapiiri. Merikilpikonna vietiin turvallisesti läheiselle rannalle.

DMCR saapui rannalle löytääkseen urospuolisen Olive Ridley -merikilpikonnan. Hän on 64 senttimetriä pitkä, 65 senttimetriä leveä ja painaa 26 kiloa. Kalastusverkko leikkasi hänen oikean räpylänsä vakavalla haavalla ja hän oli vuotanut runsaasti verta.

Merikilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin jatkohoitoa varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.