Ulkomaalainen kuljettaja pakenee loukkaantumisia lava-auto-onnettomuuden jälkeen Rawaissa

Rawai-

Ulkomaalainen kuljettaja on selvinnyt vammoista lava-auto-onnettomuudessa Rawaissa, Mueang Phuketissa.

Rawain pormestari Aroon Solos kertoi Phuket Expressille, että Rawain kunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosastolle (DDPM) ilmoitettiin onnettomuudesta lauantaina (20. elokuuta).th) Soi Na Taissa.

Pormestari Aroon ja hänen henkilökuntansa saapuivat paikalle löytääkseen lava-auton tienvarsiojasta. Tuntematon ulkomaalainen kuljettaja ei loukkaantunut ja lava-auto nostettiin onnistuneesti ylös ojasta.

Onnettomuuden tarkkaa syytä tutkivat Rawain viranomaiset vielä lehdistöaikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.