Thaimaa auttaa perustamaan keskuksen auttamaan ihmiskaupan uhreja

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa ja useat maat tekevät yhteistyötä torjuakseen puhelinpalveluryhmiä, jotka ovat aiheuttaneet miljardeja bahtien tappioita. Kansakunnat pyrkivät myös perustamaan koordinaatiokeskuksen ihmiskaupan uhrien auttamiseksi keinona myötävaikuttaa puhelinpalveluryhmien tukahduttamiseen.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaiskomissaari Pol Gen Surachate Hakparn osallistui kokoukseen, jossa keskusteltiin kolmenvälisen koordinaatiokeskuksen perustamisesta ihmiskaupan uhrien auttamiseksi Myawaddyn kylässä Myanmarissa.

Kokous pidettiin Thaimaan Chiang Main maakunnassa, ja siihen osallistui Kiinan yleisen turvallisuuden ministeriön ja Myanmarin poliisivoimien edustajat. Osa osallistujista tuli muista lainvalvontaviranomaisista Thaimaasta, Myanmarista ja Kiinasta. Paikalla oli myös Laosin PDR:n yleisen turvallisuuden ministeriön edustajia.

Pol Gen Surachate osallistui poliisin lasten ja naisten suojelun, ihmiskaupan torjunta- ja kalastuskeskuksen johtajana.
Kokouksen osallistujat keskustelivat paikasta, johon rakennetaan koordinaatiokeskus, joka edistää kansainvälisen rikollisuuden torjuntaa. Keskus on nyt tarkoitus perustaa Thaimaan Chiang Main maakuntaan.

Kokouksessa keskusteltiin yhteisen toimintasuunnitelman laatimisesta ja koordinaatiohenkilöstön nimittämisestä kutakin keskuksessa mukana olevaa kansakuntaa edustamaan. Kokouksen osapuolet keskustelivat myös yhteistyön laajentamisesta kattamaan Kambodža ja Vietnam sekä kansainväliset järjestöt, kuten Interpol ja Yhdistyneet Kansakunnat.

Kokouksen osapuolet lupasivat toteuttaa yhteisiä operaatioita puhelinpalveluryhmiä vastaan, jotka ovat aiheuttaneet miljardeja bahtien tappioita. Kiinan viranomaiset tarjoavat lainvalvontaviranomaisille koulutustukea sekä yhteisiä operaatioita mahdollistavia budjetteja ja teknologiaa. Tavoitteena on reagoida rikoksiin nopeasti ja puuttua niihin ajoissa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.