PÄIVITYS: Pariskunta pidätettiin miehen tunkeutumisen jälkeen toisen henkilön kotiin Thalangissa

Thalang:

Pariskunta pidätettiin sen jälkeen, kun päihtynyt isä, joka piti kädessään kaksivuotiasta tytärtään, kiipesi toisen henkilön kotiin Thalangissa.

Edellinen tarinamme:

Paikallinen asukas Soi Uthaissa soitti poliisille sen jälkeen, kun tuntematon noin 40-vuotias mies kiipesi aitaa pitkin vieraan taloon kantaen kaksivuotiasta tytärtään kuulemma mennäkseen suihkuun. Mies on huumeriippuvainen ja vie aina muiden ihmisten tavaroita ilman lupaa ja tunkeutumisia muihin koteihin, sanovat lähialueen asukkaat.

Nyt päivitykseen:

Nopparit Roongrueng, Sri Soonthornin M.5-kylän kylän päällikkö, kertoi Phuket Expressille, että Thalangin poliisin tiimi tutki talon, jossa mies asuu vaimonsa ja heidän kaksivuotiaan tyttärensä kanssa.

He löysivät neljä metamfetamiinipilleriä ja pienen määrän kiteistä metamfetamiinia.
Löytyi myös monia esineitä, joita pariskunta oli varastanut muista lähistöltä.

Heidät vietiin Thalangin poliisiasemalle lisätoimia varten. Samaan aikaan heidän kaksivuotiasta tytärtään hoitavat muut sukulaiset.

Poliisi ei julkistanut epäiltyjen nimiä, eikä heti tiedottanut asiasta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.