Phuket pyrkii olemaan vähähiilinen ekomatkailukohde

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Phuketin saariprovinssi pyrkii vähähiiliseksi kohteeksi, ja tulevaisuuden kehityssuunnitelmissa keskitytään jätehuoltoon ja kasvihuonepäästöjen vähentämiseen ekomatkailun edistämiseksi.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciewin mukaan provinssin viranomaiset kävivät äskettäin keskusteluja julkisten ja ympäristövirastojen kanssa ruokajätteen käsittelystä ja sopivat laativansa järjestelmällisen suunnitelman, joka yhdistää kaikki osapuolet mahdollisimman kestävän kehityksen varmistamiseksi.

Ruokajäteongelman ratkaisemiseksi Phuketin maakunnan hallintojärjestö työskentelee Phuketin kunnan kanssa edistääkseen jätehuoltoa paikallisille asukkaille ja yrityksille. Viranomaiset suunnittelevat perustavansa foorumin, joka kerää tietoja ylimääräisestä jätteestä ja jota käytetään tehokkaampien jätehuoltosuunnitelmien laatimiseen.

Vuoden 2019 tietojen mukaan Phuketin hiilidioksidipäästöt ovat 3.1 miljoonaa tonnia vuodessa. Viranomaiset ovat huolissaan päästöjen lisääntymisestä, sillä luvun on ennustettu nousevan noin 4.6 miljoonaan tonniin vuoteen 2030 mennessä. Ratkaiseva syy tähän on Phuketin epäonnistuminen lajitella roskia, joista 50 % on ruokahävikkiä. Viranomaiset totesivat, että jätteiden lajittelu olisi kustannustehokas ja ympäristöystävällinen lähestymistapa jätteiden hävittämiseen.

Phuketin maakunnan luonnonvara- ja ympäristöviraston johtaja Wattanapong Suksai sanoi, että toimisto pyrkii vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä ja toteuttamaan toimintasuunnitelmia ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Hän sanoi, että maakunta pyrkii hillitsemään kasvihuonekaasuja tavoitteenaan pudottaa Phuketin kasvihuonekaasupäästöt 440,000 2030 tonniin vuodessa vuoteen XNUMX mennessä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.