Yksi henkilö loukkaantui, kuusi ajoneuvoa vaurioitui Koh Kaew-autokolarissa – VIDEO

Koh Kaew -

Yksi henkilö loukkaantui ja kuusi ajoneuvoa vaurioitui useiden ajoneuvojen kolarissa Koh Kaewilla, Mueang Phuketissa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta Thep Krasattri Roadin pohjoisen kaistalla torstaina (17. elokuuta).th) ruuhka-aikaan myöhään iltapäivällä.

He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kuusi vaurioitunutta ajoneuvoa peräkkäin. Yksi tuntematon henkilö loukkaantui.

Toisen ajavan ajoneuvon kojelautakameran video näyttää pakettien jakeluauton törmäyksen sedaniin, joka esti välittömästi liikenteen, joka sitten kääntyi takaisin tielle. Onnettomuus aiheutti tuntikausia liikenneruuhkia ja liikenne supistui useita kilometrejä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.