Viranomaiset tarkastavat kannabiskauppoja Bangla Roadilla Patongissa virusvideon jälkeen

Patong -

Asianomaiset viranomaiset tarkastivat Patongin Bangla Roadin kannabiskauppoja tarkistaakseen lisenssit ja sääntörikkomukset sen jälkeen, kun videoleike ulkomaalaisista puhaltaa kannabissavua kadun toiselle puolelle levisi sosiaalisessa mediassa.

Perjantai-iltana (18th) Phuketin virkamiehiä Kathun piiritoimistosta, Patongin poliisista ja Kathun piirin kansanterveysvirastosta tarkastivat Bangla Roadin virusvideon jälkeen. Bangla Roadin kannabiskauppojen ajoluvat tarkistettiin ja heitä muistutettiin, että tupakointi kaupoissa on sääntöjen vastaista.

Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtaja Weerawit Krueasombat kertoi The Phuket Expressille, että videoleikkeen ulkomaalaiset tekivät sisältöä, joka mainostaa uutta, mutta tuntematonta kannabiskauppaa lähellä Phuketin kansainvälistä lentoasemaa Thalangissa, joka on juuri avattu. Poliisi on jo ottanut heihin yhteyttä tullakseen poliisiasemalle syytteeseen eri oikeudellisista syytteistä.

Mr. Chalermpong Sangdee, Move Forward -ehdokas Phuket Constituency 2:een, kertoi Phuket Expressille "Viramiehet yrittävät hallita kannabiksen asianmukaista käyttöä varsinkin kun on kyse omistajista ja kauppiaista, jotka ovat ulkomaalaisia."

TPN Media huomauttaa, että laillinen tupakointi julkisissa tiloissa tai kaupoissa, jopa kannabiskaupoissa, on vastoin nykyisiä sääntöjä ja määräyksiä. Teknisesti kannabiksen käyttö on myös rajoitettu vain lääketieteelliseen käyttöön, ja sen käyttöä tulisi valvoa luvan saaneella lääkärillä. Nämä säännöt ovat kuitenkin melko löysät, koska kannabis on vain dekriminalisoitu, mutta ei täysin laillista, koska poliitikot jatkavat keskustelua laista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.