Phuket isännöi Spartan APAC Championship 2023 -kilpailua

LEHDISTÖTIEDOTE:

Blue Tree Phuket ja RUNRIO Thailand ovat ilmoittaneet strategisesta yhteistyöstä Spartan APAC Championship 2023:n isännöimiseksi, mikä merkitsee toista peräkkäistä vuotta TRIFECTA Weekend -haasteen Spartansille eri puolilta maailmaa. Kumppanuus vahvistaa entisestään Thaimaan mainetta maailmanluokan urheilukeskuksena.

Äskettäisen menestyksen "Spartan Pattaya 2023" myötä, joka houkutteli yli 6,000 300 osallistujaa ja tuotti yli 2023 miljoonaa bahtia tuloja, Thaimaa vahvistaa edelleen asemaansa ASEANin huippuurheilutapahtumakeskuksena. Tulevan "Spartan Phuket 25" -tapahtuman, joka järjestetään 26.-2023 Blue Tree Phuketissa Phuketin maakunnassa, odotetaan houkuttelevan yli 5,000 XNUMX osallistujaa ja tuovan merkittäviä taloudellisia etuja.

Blue Tree Phuketin pääjohtaja Bo Johan ilmaisi innostuksensa tulevasta tapahtumasta. Hän mainitsi, että Pattaya Spartan Trifecta Weekend & Trail 2023 -tapahtuman voiton jälkeen valmistelut ovat täydessä vauhdissa Blue Tree Phuketin esittämää Phuket Spartan Trifecta & APAC Championship -viikonloppua varten. Hän lisäsi, että tämä tapahtuma tarjoaa yhteistyössä eri yhteistyökumppaneiden kanssa monipuolisen valikoiman aktiviteetteja, joista osallistujat voivat osallistua ja nauttia.

Blue Tree Phuketin esittämä "Phuket Spartan Trifecta and APAC Championship Weekend" sisältää haastavan off-road-kilpailun, jossa on 30 estettä, jotka on suunniteltu testaamaan osallistujien fyysistä kestävyyttä.

Tapahtuma järjestetään Thaimaan suurimman kirkkaan kristallinsinisen laguunin taustalla. Spartan Thailand on hankkinut yli 20 brändilähettilään ja vaikuttajan tuen mainostaakseen tapahtumaa, jonka ennustetaan tavoittavan yli miljoona fania. Thailand Convention and Exhibition Bureau (TCEB) sekä Phuketin maakunta ja RUNRIO Thailand ovat myös sponsoroineet tapahtumaa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.