Pheu Thaimaan pääministeriehdokas hylkäsi syytteen laittomista maanostoista

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pheu Thai -puolueen pääministeriehdokas Srettha Thavisin hylkäsi syytökset, joiden mukaan kiinteistökehittäjä Sansiri Plc olisi tehnyt laittomia maanostoja Bangkokissa sijaitsevalle tontille hänen ollessaan yhtiön toimitusjohtaja.

Sretthan vastaus seuraa tunnetun ilmiantajan Chuwit Kamolvisitin väitteitä, että Sansiri osti laittoman maa-alueen käyttämällä ehdokkaita Khun by Yoo -yleistalohuoneistoaan. Chuwit väitti, että kiinteistökehittäjä otti hallintayhtiöltä miljardin bahtin lainan Bangkokin Thong Lorin kaupunginosassa sijaitsevan tontin ostamiseen vuonna 2016. Hallintayritys maksoi myyjälle 565 miljoonaa bahtia, mutta lainan jäljellä olevan saldon käyttö. ei ole selvitetty.

Vastauksena väitteeseen Srettha totesi, että kiinteistökehittäjä toi tontin läpinäkyvästi markkinahintaan. Hän lisäsi, että hänen Sansirin johtonsa oli tunnustettu hyvästä hallintotavasta ja suhtautui myönteisesti kaikkiin tosiasioihin ja hyviin aikomuksiin perustuviin tutkimuksiin.

Pääministeriehdokkaan irtisanominen on linjassa Sansirin Thaimaan pörssille antaman lausunnon kanssa, joka kiisti Chuwitin väitteen. Kiinteistökehittäjä sanoi, että myyjälle N&N Asset Co Ltd:lle maksettu hinta oli esitetty virheellisesti ja että väite on epäuskottava. Sansiri sanoi, että sen maanostomenettelyt ovat laillisia ja että jokainen askel on vastuullinen ja avoin.

Väite oli ilmiantajan toinen Pheu Thai -ehdokasta vastaan ​​aiemman maaveronkierron syytöksen jälkeen. Pääministeriehdokas on äskettäin antanut asianajajalleen tehtäväksi nostaa oikeuteen tunnettua ilmiantajaa vastaan ​​kunnianloukkauksesta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.