Buddhalaiset viranomaiset tarkastavat Phuketin temppeleitä estääkseen ulkomaisten yritysten petokset Chonburin tapauksen jälkeen

Phuket -

Buddhalaisuuden kansallinen toimisto tarkasteli Phuketin temppeleitä estääkseen ulkomaisessa omistuksessa olevien yritysten petoksia sen jälkeen, kun kiinalaisten omistamien yritysten kerrottiin myyneen väärennettyjä uskonnollisia amuletteja Chonburin temppelissä.

Torstaina (17th), Phuketin turistipoliisin, Phuketin buddhalaisuuden toimiston ja Phuket Immigrationin virkamiehiä tarkastettiin useita Phuketin temppeleitä, jotka olivat Latthi Wanaram -temppeli (Wat Tai) Chalongissa, Sawang Arom -temppeli (Wat Rawai), Khao Rang -temppeli ( Phuket Town), Kathun temppeli ja Sri Soonthornin temppeli (Wat Baan Phon) Thalangissa.

Phuketin buddhalaisuustoimisto kertoi Phuket Expressille, että tarkastuksessa noudatetaan buddhalaisuuden kansallisen viraston määräystä estää kiinalaisten omistamien yritysten toiminta temppeleissä sen jälkeen, kun niiden havaittiin vuokranneen aluetta ja myyneen väärennettyjä amuletteja turisteille Chonburin temppelissä. .

Samaan aikaan, Chonburin viranomaiset jatkavat omia tarkastuksiaan edellä mainitun tapauksen jälkeen.

Phuketista ei löytynyt merkittäviä ongelmia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.