Nainen pidätettiin Patongissa väitetystä 12 miljoonan bahtin rahansäästöpetoksesta

Patong-

Nainen pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hänen väitetään olleen osallisena kylän säästöryhmän huijauksessa, jossa oli mukana yli 12 miljoonaa bahtia.

Keskustutkintatoimisto (CIB) kertoi TPN-medialle, että he olivat tällä viikolla pidättäneet rouva Orawanin (poliisi ei ilmoittanut hänen ikänsä) ravintolassa Patongissa. Häntä syytetään varkaudesta ja petoksesta.

Rouva Orawan oli Narathiwatin kylän säästöryhmän lainakomiteassa. Ryhmässä on yhteensä 560 jäsentä. Joulukuussa 2020 konsernin oli maksettava osinkoa kaikille jäsenille. Rouva Orawan väitti loi väärennettyjä asiakirjoja ja jäseniä väärillä pankkitileillä. Hän käytti itselleen ryhmän rahaa, joka oli yhteensä yli 12 miljoonaa bahtia.

Kun muut komitean jäsenet saivat tietää, he tekivät ilmoituksen Tan Yongin poliisille Narathiwatissa.

Orawan ei heti esittänyt kanneperustetta tai käsitellyt syytteitä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.