Etsitty australialainen huumeepäilty pidätettiin Phuketissa

KUVA: Kom Chad Luek

Phuket -

Etsitty australialainen huumeepäilty pidätettiin luksushuvilassa Phuketissa.

Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto kertoi TPN-medialle, että Australian poliisin LESALAN-operaatio otti heihin yhteyttä. Useat epäillyt, joiden väitetään osallistuneen laittomiin huumeisiin ja aseisiin, pakenivat äskettäin syytteeseenpanolta Australiasta. Yksi epäillyistä oli paennut Thaimaahan ja hänet tunnistettiin vain herra Robertiksi. (Hänen koko nimeä ja ikää eivät ole ilmoittaneet asiaankuuluvilta lainvalvontaviranomaisilta).

Maahanmuuttoviranomaiset havaitsivat, että herra Robert oleskeli Phuketissa pitkään koulutusviisumilla, mutta ei itse asiassa käynyt luokilla tai missään koulussa. Hän piiloutui Phuketiin ja antoi tuntemattoman australialaisen tyttöystävänsä käsitellä kaikki asiakirjat puolestaan ​​sekä hoitaa asioita. Hänen kerrotaan vaihtaneen säännöllisesti osoitettaan välttääkseen pidätyksen ja piti erittäin matalaa profiilia jäädessään enimmäkseen kotiin.

Poliisi löysi hänet lopulta aiemmin tällä viikolla luksushuvilassa lähellä vuorta Rawaissa, Mueang Phuketissa, missä hänet pidätettiin hänen ollessaan tyttöystävänsä kanssa. Hänet vietiin Phuketin maahanmuuttovirastoon, ja hänet on määrä lähettää takaisin Australian poliisille.

Lehdistöhetkellä on epäselvää, joutuuko hänen tyttöystävänsä syytteeseen myös epäillyn rikollisen auttaminen. Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttopoliisi ei paljastanut, kuinka he löysivät Robertin, vaikka hän yritti salata itsensä laillisilta viranomaisilta.

Robert ei puhunut lehdistölle tai julkaissut lausuntoa väitetyistä syytteistä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.