Varas väitetään varastavan ulkomaalaisen talosta Rawaissa

Rawai -

Varas murtautui ulkomaalaisen taloon Rawaissa, ja paikalliset asukkaat sanoivat, että varkaat olivat murtaneet moniin samalla alueella sijaitseviin taloihin.

Miesvaras jäi kiinni CCTV-kuvalle, kun hän murtautui tuntemattoman ulkomaalaisen taloon Rawaissa. Varas kerrotaan varastaneen useita kymmeniä tuhansia bahtia käteistä. Tapauksesta on ilmoitettu Chalongin poliisille.

Muut paikalliset asukkaat kertoivat, että varkaat olivat murtaneet myös heidän koteihinsa samalla alueella, mukaan lukien jopa kolme kertaa. Varkaat olivat erittäin ammattitaitoisia, koska sisäänpääsyssä ei ollut rikki mitään, ei edes lukkoja.

Paikalliset asukkaat toivovat, että asiaankuuluvat poliisit pidättävät epäillyn(t) nopeasti.

Samanlainen tapaus:

Epäiltyjen väitetään varastaneen miljoona bahtia käteistä ulkomaalaisen talosta Thalangissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.