Thalangin asukkaat pyytävät toimenpiteitä päihtyneen miehen säännöllistä tunkeutumista vastaan ​​muiden ihmisten koteihin

Thalang –

Kaksivuotiasta tytärtään pitelevä päihtynyt isä kiipesi toisen ihmisen kotiin Thalangissa suihkuun, eikä tämä ole paikallisten asukkaiden mukaan ensimmäinen kerta, kun mies on tunkeutunut toisen omaisuuteen.

Nopparit Roongrueng, Sri Soonthornin M.5-kylän kylänjohtaja, kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona iltapäivällä (16. elokuuta)th), paikallinen asukas Soi Uthaissa soitti poliisille sen jälkeen, kun tuntematon noin 40-vuotias mies kiipesi aitaa pitkin vieraan taloon kantaen kuulemma kaksivuotiasta tytärtään suihkuun. Kun hän näki poliisin saapuvan taloon, hän ja hänen tyttärensä onnistuivat jotenkin pakenemaan pidätyksestä kiipeämällä ulos kiinteistön takaosasta.

Nopparit kertoi Thalangin poliisille, että mies on huumeriippuvainen ja vie aina muiden tavaroita ilman lupaa ja tunkeutumisia muihin koteihin. Hän asuu samalla alueella vaimonsa ja tyttärensä kanssa ja on ollut säännöllinen ongelma muille asukkaille lukuisista valituksista huolimatta. Nopparit ei kuitenkaan nimennyt ja tunnistanut miehen täydellisesti Thaimaan medialle.

Thalangin poliisi kertoi The Phuket Expressille, että he menivät välittömästi tapahtuman jälkeen epäillyn kotiin yrittämään puhua hänen vaimolleen, mutta tämä ei ollut paikalla. Thalangin poliisi kertoi myös, että jos he pidättäisivät miehen hänen sarjan enimmäkseen vähäisistä häiritsevistä käytöksistä, kukaan ei huolehtisi hänen tyttärestään, koska äiti näytti olevan suurelta osin poissa.

Tuntematon talonomistaja, jossa epäilty kävi epätoivotulla suihkulla, on tehnyt virallisen ilmoituksen Thalangin poliisille ja pyytänyt pidättämistä huolimatta poliisin epäröinnistä ryhtyä oikeustoimiin miestä vastaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.