Ratsastaja kuoli moottoripyörän törmättyä bussiin Thalangissa

Thalang-

Moottoripyöräilijä kuoli, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi kiertoajelubussiin Thalangissa.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta Sri Soonthorn Roadilla Sri Soonthornin osa-alueella ennen puoltayötä tiistaina (15. elokuuta).th).

Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle etsimään tieltä vaurioituneen moottoripyörän.

Läheltä löytyi ratsastajan, herra Jakkrapop Tuaysirin, 53, ruumis. Hän oli taidemaalari hotellissa. Lähistöltä löytyi retkibussi, jonka etupää oli vaurioitunut.

Retkibussin kuljettaja Sittichai Puhard, 45, kertoi poliisille, että hänellä oli mukanaan yli 10 turistia Kamalasta. Vettä satoi, kun väärään suuntaan ajanut moottoripyörä törmäsi bussiin.

Thalangin poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisen tapauksen jatkotutkintaa varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.