Ilmatieteen laitos varoittaa kovista myrskyistä Thaimaassa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on antanut varoituksen voimakkaasta tai ankarista sateista valtakunnan pohjois-, koillis-, itä-, etelä- ja rannikkoalueilla.

Näiden alueiden asukkaita kehotetaan olemaan varovaisia ​​mahdollisten vaarojen suhteen, jotka johtuvat runsaista ja voimakkaista sateista, jotka voivat johtaa äkillisiin tulviin ja metsävesien valumiseen erityisesti vesistöjen lähellä olevilla rinteillä ja alankoalueilla. Erityistä varovaisuutta kehotetaan ukkostavien alueiden läpi matkustaville.

Bangkokissa ja sitä ympäröivillä alueilla ukkosmyrskyjen todennäköisyys on 60 %, enimmäkseen iltapäivisin ja iltaisin. Alin lämpötila on 27-28 astetta ja ylin 33-36 astetta.

Voimakkaat tuulet ovat alkaneet laantua Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella. Andamaanienmeren ja Thaimaanlahden yläosissa aallot voivat kuitenkin nousta jopa 2 metriin ja jopa yli 2 metriin ukkosmyrskyalueilla. Näiden alueiden merimiehiä kehotetaan navigoimaan varoen ja välttämään myrskyisiä vesiä.

Lisäksi voimakas trooppinen myrsky Lan peittää parhaillaan Japanin eteläosan ja sen odotetaan leviävän pian maan läpi. Vaikutusalueille matkustavia kehotetaan tarkistamaan sääolosuhteet ennen lähtöä tänä aikana.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.