Thaimaan kuninkaan toinen ja kolmas poika palaavat Yhdysvaltoihin ensimmäisen vierailun jälkeen 27 vuoteen

Thaimaa -

Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkornin toinen ja kolmas poika palasivat New Yorkiin Thaimaan vierailun jälkeen.

Aiemmat tarinamme:

Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkornin toinen poika on vieraillut Thaimaassa 27 vuoden jälkeen.

Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkornin kolmas poika on vieraillut Thaimaassa ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin.

Nyt päivitykseen:

Than Aon ja Than Aong lähtivät Thaimaasta tiistaina (15th) aikaisin aamulla Suvarnabhumin lentokentällä Samut Prakanissa matkalla New Yorkiin Yhdysvaltoihin.

Than Aon ja Than Aong kiittivät lehdistöä lentokentällä. "Kiitos, että pääsimme tänne lentokentälle. Tällä viikolla olimme erittäin kiireisiä, sillä olimme Thaimaassa vain muutaman päivän. Haluamme tehdä paljon muutakin Thaimaassa ja Thaimaassa. Haluamme nähdä enemmän Thaimaasta yleisesti. ”

”Olemme saaneet paljon rakkautta thaimaalaisilta täällä. Sen hyvin pitkän ajan jälkeen, jonka olimme lähteneet täältä, 27 vuotta, sydämemme ovat täyttyneet."

"Thaimaasta tulee toivon maa. Thaimaalaisilla on paljon rakkautta ja toivoa. He kunnioittavat toisiaan ja kuuntelevat toisiaan. Ei ole väliä keitä olemme, tässä maassa olemme thaimaalaisia, olemme ystäviä, olemme perheitä, olemme samoja thaimaalaisia. Annamme rakkautta toisillemme, pyydämme anteeksi toisiltamme."

Kaksi veljestä saivat vierailulleen laajaa tukea sosiaalisessa mediassa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/