Phuket Eyes Venäjän turistibuumi tulevalla kaudella

LEHDISTÖTIEDOTE:

Phuket Tourist Association (PTA) järjesti yhteistyössä Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Moskovan toimiston kanssa ja Phuketin maakunnan hallintoorganisaation tuella matkailua edistävän roadshown Pietarissa, Venäjällä 1.

Phuketin maakunnan hallintoorganisaation presidentin sihteeri Pongsura Kupongsakorn yhdessä korkeiden virkamiesten ja kolmen muun edustajan kanssa johti tiimiä yhteistyössä PTA:n presidentin ja paikallisten yrittäjien kanssa osallistumaan tapahtumaan.

Vuonna 2023 Venäjän markkinat sijoittuivat Phuketin ensimmäiseksi, ja noin 448,000 110 venäläistä turistia matkusti Phuketiin tammikuusta heinäkuuhun, mikä on 2019 % kasvua vuoteen XNUMX verrattuna.

Tapahtumaan osallistui 25 yritystä hotelleista, merimatkatoimistoista ja matkailukohteista Phuketista. Lisäksi yli 65 Pietarin venäläisten matkatoimistojen edustajaa liittyi tapahtumaan, joka herätti merkittävää kiinnostusta. Nämä virastot tiedustelivat aktiivisesti ja suunnittelivat tulevaa kautta. Lisäksi tapahtumassa oli päivityksiä Phuketista ja arpajaisiin onnekkaita matkan edustajia.

Pongsura Kupongsakorn, maakunnan hallintojärjestön presidentin sihteeri, kommentoi: "Olemme varmoja, että tulevalla kaudella venäläiset turistit tekevät uusia ennätyksiä, jotka ylittävät aikaisemmat vuodet. Odotamme saavamme taloudellisen arvon noin 61.6 miljardia bahtia. Olemme iloisia nähdessämme matkailualan jatkuvan positiivisen elpymisen ja toivomme Phuketin asukkaiden valmistautuvan olemaan erinomaisia ​​isäntiä kansainvälisille vieraillemme.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.