Move Forward Kansanedustaja pahoittelee Ekkamai-ravintolatapahtumaa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Move Forward Kansanedustaja Chorayuth Chaturapornprasithas pyysi julkista anteeksipyyntöä hänen osallisuudestaan ​​tappeluun, joka tapahtui 4. elokuuta aamuyöllä Bangkokin Ekkamain alueella sijaitsevassa ravintolassa.

Chorayuth on ryhtynyt Facebookiin puolustaakseen itseään online-syytöksiä vastaan ​​ja väittää, ettei hän ollut aloittanut tappelua eikä hyökännyt siihen osallisena olevan tuntemattoman miehen kimppuun. Sen sijaan hän väitti joutuneensa provosoimattoman pahoinpitelyn uhriksi.

Tapahtumia kertoessaan kansanedustaja kertoi nauttivansa myöhäisillan illallisella tavallisessa ravintolassaan Ekkamailla kaveriporukan kanssa. Ongelmia syntyi, kun henkilö lähestyi heidän pöytäänsä lyhyttä keskustelua varten, joka kärjistyi, kun mies potkaisi tuolia ja palasi omaan pöytäänsä. Myöhemmin hän lähestyi heidän ryhmäänsä uudelleen, väitetysti ahdistelleen naista Chorayuthin puolueessa.

Chorayuth ilmoitti puuttuneensa asiaan suojellakseen naista lisähäirinnältä. Tämä väliintulo kuitenkin ilmeisesti johti siihen, että mies hyökkäsi häntä fyysisesti iskuilla ja iskuilla. Vastauksena Chorayuth ilmoitti toimineensa vaistomaisesti kostaen hyökkääjää.

Samaan aikaan kiistan kohteena oleva nainen Supawadee Tungprom jakoi näkemyksensä Facebookissa. Hän väitti, ettei hänellä ollut aiempaa tuttavuutta asiaan osallisen miehen kanssa, jota hän syytti kätensä laittamisesta hänen kaulalleen.

Paikalliset viranomaiset kutsuttiin paikalle, ja lopulta tilanne ratkaistiin sovinnollisesti. Väitetty hyökkääjä pyysi anteeksi Supawadeelta ja suostui olemaan ryhtymättä oikeustoimiin Chorayuthia vastaan. Tapauksen herätessä huomiota ja videon leviämisen jatkuessa sosiaalisessa mediassa, Move Forward -edustajan vastauksesta ja riidan rauhanomaisesta ratkaisusta keskustellaan sekä paikallisissa että laajemmissa verkkoyhteisöissä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Samankaltaisia ​​artikkeleita:

Move Forward -puolueen listalla oleva tuleva kansanedustaja Nateepat Kulsetthasith, 46, erosi puolueesta tiistaina (16. toukokuuta)th) sen jälkeen, kun hänet pidätettiin Bangkokissa rattijuopumuksesta.

Move Forward -puolueen puoluelistalla oleva tuleva jäsen, joka erosi puolueesta tiistaina (16th) on saanut virallisen syytteen rattijuopumuksesta Bangkokissa.

Naisen kimppuun on väitetty hyökänneen hänen poikaystävänsä Chonburissa, joka on Bangkokin parlamentin jäsen Move Forward -puolueesta.

Bangkokin parlamentin jäsen Move Forward -puolueesta myönsi, että hän hyökkäsi naisen kimppuun äskettäin Chonburissa matkustaessaan Pattayan ja Sri Rachan välillä.

Nainen, joka syytti Bangkokin kansanedustajaa Move Forward -puolueesta fyysisestä pahoinpitelystä, on peruuttanut kaikki häntä vastaan ​​tehdyt poliisiraportit. 

Rayongin vaalipiirin 3 parlamentin jäsen Nakhonchai Khunnarong ilmoitti eroavansa sen jälkeen, kun Rayongin vaalikomitea pyysi vaalilautakuntaa hylkäämään hänet.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.