Phuketin maakuntaneuvoston jäsen kuoli auto-onnettomuudessa

Phuket -

Phuketin maakuntaneuvoston jäsen kuoli auto-onnettomuudessa Thalangissa.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tiistaina (15th) aikaisin aamulla paikallistiellä Thep Krasattrissa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen avoauton tien varresta ojasta. Kuljettaja löydettiin kuolleena lava-auton sisältä, ja poliisi tunnisti hänet myöhemmin Paisarn Utatchakuniksi, 51. Paisarn oli Phuketin maakuntaneuvoston jäsen.

Paisarnin tunnistamaton ystävä, joka saapui myöhemmin paikalle, kertoi poliisille, että Paisarn oli juuri lähtenyt hautajaisista ennen kuin pudotti toisen ystävänsä läheiseen taloon ja suuntasi sitten kotiin.

Tässä vaiheessa Thalangin poliisi uskoi, että herra Paisarn saattoi nukahtaa rattiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.