Hierontaliikkeen omistaja Patongissa pidätettiin, koska hänen väitetään olleen auki ilman lupaa

Patong -

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut hierontaliikkeen ilman laillista lupaa Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille saaneensa huolestuneilta kansalaisilta valituksia Hierontaliikkeen laittomasta toiminnasta Patongissa ja käynnisti tutkimuksen.

Maanantaina (14. elokuuta) he pidättivät Patongissa Ratcha Uthit 200 Pi Roadilla sijaitsevassa hierontaliikkeessä miehen, joka tunnistettiin vain herra Ananiksi ja jonka ikää poliisi ei ilmoittanut. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille jatkavansa laitonta hierontaliikkeen tukahduttamista estääkseen rikoksia, mukaan lukien seksuaalisen hyväksikäytön.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Hierontaliikkeen Patongissa väitettiin olleen auki ilman lupaa.

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut hierontaliikkeen ilman lupaa.

Nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman hierontaliikkeen ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä.

Thaimaalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman hierontaliikkeen ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.