Risteilyalus Singaporesta saapuu Phuketiin 3,865 XNUMX turistin kanssa

Phuket -

Risteilyalus Singaporesta saapui 3,865 XNUMX turistin kanssa Wichitissä, Mueang Phuketissa.

Tiistaina (15th) klo 6 Phuketin viranomaiset toivottivat 00 3,865 turistia tervetulleeksi Phuket Marine Custom Pier -laiturille Makham Bayssa. He saapuivat Genting Dream -risteilyaluksella, Bahaman kansallisella laivalla, mutta äskettäin Singaporesta.

Genting Dream lähti Phuketista klo 2 samana päivänä matkalla Malesiaan Penangiin, mutta ei ennen kuin monet matkustajat nauttivat Phuketista ja tarjosivat paikalliselle taloudelle tuloja vierailemalla paikallisissa nähtävyyksissä ja kaupoissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.