50 vuotta vanha puu putoaa rankkasateessa Phuketin virkamiehen asunnossa

Phuket -

50 vuotta vanha puu kaatui eilen rankkasateessa ja tuulessa Phuketin provinssin pysyvän sihteerin asunnossa, joka on lähellä kuvernöörin kartanoa. Onneksi kukaan ei loukkaantunut

Maanantaina (14th) voimakkaat tuulet ja rankkasade iski Phuketin halki. Jotkut alueet, kuten Samkong ja Rassada sekä Mueang Phuket, kärsivät vähäisistä tulvista.

Valtava, yli 50 vuotta vanha mänty kaatoi voimakkaiden tuulien vuoksi. Puu osui Phuketin provinssin pysyvän sihteerin asunnon aitaan. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Viranomaiset katkaisivat kaatuneen puun ennen sen poistamista alueelta ja aitaa korjataan lehdistöstä lähtien.

Eteläinen meteorologinen keskus (länsirannikko) varoitti maanantaina (14. elokuuta) rankkasateesta, voimakkaasta tuulesta ja korkeista aalloista Andamaanien alueella, mukaan lukien Phuket.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.