Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat menneeltä viikolta: Hyvää äitienpäivää ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 7. elokuuta 2023 sunnuntaihin 13. elokuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!
  1. Oikeuslääketieteellinen ryhmä on vahvistanut, että Thaimaan eteläisen turistisaaren Pha Nganin Surat Thanin kaatopaikalta löydetyt ruumiinosat kuuluvat kolumbialaiselle miehelle, jonka uskotaan murhanneen espanjalaisen rakastajansa toimesta.

DNA-analyysin tulokset osoittivat, että ruumiinosat kuuluivat Edwin Miguel Arrieta Arteagalle, 44-vuotiaalle kolumbialaiselle sukupuolenvaihtokirurgille.

2. Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkornin toinen poika on vieraillut Thaimaassa 27 vuoden jälkeen.

Hän kertoi kansainväliselle lehdistölle Thaimaan-vierailusta "Unelmani on toteutunut".

3. Irakilainen mies pidätettiin Kanchanaburissa Länsi-Thaimaassa, koska hän viivytti laillista viisumiaan viidellätoista vuodella.

43-vuotias irakilainen saapui Thaimaahan toukokuussa 2008 NON-B-viisumilla. Hänen viisuminsa oli vanhentunut elokuussa 2008. Hän oli nyt 5,468 XNUMX päivää ylijäämässä.

4. Thaimaassa elokuun 12. päivä on kaksinkertainen juhlapäivä, jossa yhdistyvät äitiyden ja kuninkaallisen ihailun merkitys.

Pattaya News ja TPN-media sanovat, että eläköön kuningatar äiti, hyvää syntymäpäivää ja hyvää äitienpäivää.

5. Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on paljastanut, että maahan saapuvien kiinalaisten turistien trendi on jatkuvassa kasvussa viisumihakuprosessin lyhentyessä.

TAT kehittää viisumin esiseulontajärjestelmää (VPSS) nopeuttaakseen viisumin käsittelyä kiinalaisille matkaryhmille. VPSS pyrkii lyhentämään viisumin käsittelyaikaa entisestään vain 3-5 päivään

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.