Thaimaan kuninkaan kolmas poika vierailee Thaimaassa ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin

Thaimaa -

Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkornin kolmas poika on vieraillut Thaimaassa ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin.

Ensinnäkin kontekstista:

Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkornin toinen poika on vieraillut Thaimaassa 27 vuoden jälkeen.

Nyt tarinaamme:

Tohtori Chakriwat Vivacharawongse, 40, thaimaalaiset tuntevat hyvin nimellä "Than Aong", liittyi vanhimman veljensä Vacharaesorn Vivacharawongsen "Than Aon" -sarjaan Bangkokissa sunnuntaina (13. elokuuta).th).

Than Aong kertoi thaimaalaiselle medialle: ”Unelmani on toteutunut. Minulla on ollut tilaisuus osoittaa kunnioitusta prinssi Mahidolin patsaalle henkilökohtaisesti Thaimaassa. Koska olen nyt lääkäri, olen hänestä inspiroitunut. Seuraan hänen tahtoaan välittää inspiraatiota muille opiskelijoille olla hyviä lääkäreitä." Than Aong kunnioitti myös isoisänsä patsasta, edesmennyt kuningas Bhumibol Adulyadej.

Than Aong on New Yorkin perustaja, Chakriwat Medical Information Centerin perustaja New Yorkissa.

Vanhempi thaimaalainen mediatoimittaja Wassana Nanuam julkaisi kuvia sosiaalisen median kanavillaan ja kertoi, että tämä on ensimmäinen kerta, kun Than Aong ja Than Aon olivat yhdessä Thaimaassa heidän lapsuudestaan ​​lähtien.

Molemmat miehet ovat asuneet Yhdysvalloissa vuosikymmeniä, ja tämä matka nähdään laajalti sovinnontekona perintöönsä ja menneisyytensä kanssa, vaikka molemmat miehet ovat korostaneet, että kyseessä on henkilökohtainen matka. Kuninkaallinen palatsi ei ole lehdistöaikana virallisesti julkaissut lausuntoa vierailuista.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/