Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: egyptiläinen parturi pidätetty, saksalainen mies hukkuu ja paljon muuta 

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 7 sunnuntaihin 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Egyptiläinen mies ja naispuolinen thaimaalainen omistaja pidätettiin parturissa Patongissa.

Phuket Express huomauttaa, että parturit ja salongityöntekijät ovat thaimaalaista suojeltua ammattia, eivätkä ulkomaalaiset voi työskennellä tällä alalla tai saada siihen työlupia.

2. Phuketin merenkulkutoimisto teki ilmoituksen oikeustoimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Kuka tahansa, joka päästää öljyä mereen, voidaan tuomita enintään kolmeksi vuodeksi vankeuteen tai sakkoon enintään 60,000 XNUMX bahtia tai molemmat. Heidän on myös maksettava vapautuneen öljyn aiheuttamien vahinkojen siivouskulut.

3. Nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman hierontaliikkeen ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että alaikäiset eivät ole päteviä työskentelemään hierontaliikkeissä.

4. 52-vuotias saksalainen mies hukkui mentyään uimaan 11-vuotiaan poikansa kanssa Karon Beachillä.

Tämä on kuudes hukkuminen Phuketin rannoilla muutaman viikon sisällä, joista viisi on ulkomaalaisia ​​turisteja.

5. Brittituristi huusi apua, kun veneen kapteeni putosi tajuttomaksi heidän ollessaan yhdessä meressä Phang Ngassa.

Miespuolinen brittituristi oli huutanut apua ja kertonut ongelmasta turistipoliisille vihjepuhelimeen 1155.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.