Phuket varoittaa kovista sateista ja kovista tuulista tällä viikolla

Phuket -

Eteläinen meteorologinen keskus (länsirannikko) varoitti maanantaina (14. elokuuta) rankkasateesta, voimakkaasta tuulesta ja korkeista aalloista Andamaanien alueella, mukaan lukien Phuket.

14. elokuuta - 15. elokuutath, 2023 Andamaanienmerellä ja Thaimaan etelälänsirannikolla vallitsee voimakas lounaismonsuuni. Tämä voi aiheuttaa rankkoja sateita joillakin alueilla. Vaikutusalueita ovat Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang ja Satun. Ihmisten tulee olla tietoisia mahdollisista ankarista sääolosuhteista.

Andamaanienmerellä aallot ovat jopa kolme metriä korkeat ja yli kolme metriä korkeat ukkosmyrskyalueilla. Kaikkien alusten tulee edetä varoen ja välttää ukkosmyrskyalueita. Pienet veneet tulee pitää mailla.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.