Organisaatiot järjestävät tapahtumia kuningattaren äidin syntymäpäivän kunniaksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

Lukuisat julkisen ja yksityisen sektorin organisaatiot järjestivät toimintaa hänen majesteettinsa kuningatar Sirikit kuningataräidin syntymäpäivän kunniaksi lauantaina 12. elokuuta.

Khunying Saengduan Na Nakorn, Sotaveteraanien perheen hyvinvointisäätiön (FFWV) puheenjohtaja, osallistui tapahtumaan, jossa lahjoitti lahjakassit ja käteistä 73 veteraanisotilaalle, jotka saavat hoitoa Veterans General Hospitalissa Bangkokissa. Sotilaat olivat loukkaantuneet tai heillä oli vamma työtehtävissä. Khunying Saengduanin mukana oli FFWV:n hallituksen jäseniä ja vapaaehtoisia.

Sillä välin Bangkokin Metropolitan Administration (BMA) piti vesiesiripun esityksen Benchasiri Parkissa Khlong Toein alueella Hänen Majesteettinsa kuningataräidin kunniaksi. Tapahtuma on avoin yleisölle 12.-31. Tänä aikana järjestetään kolme päivittäistä vesiverhoesitystä – ensimmäinen klo 7, toinen klo 00 ja kolmas klo 8.

BMA on kehittänyt Benchasiri Parkia yhteistyössä noin 50 julkisen ja yksityisen sektorin viraston kanssa. Puisto kattaa 29 rain tilaa ja perustettiin 31 vuotta sitten. Tässä keskustan puistossa on runsaasti vesistöjä ja suihkulähteitä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.