Pieni, joka löytyi luvattomasta Patong-hierontakaupasta

Patong -

Thaimaalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman hierontaliikkeen ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he saivat huolestuneilta kansalaisilta valituksia siitä, että hierontaliike avattiin laittomasti ja alle 18-vuotiaat työntekijät palvelivat asiakkaita Patongissa ja aloittivat tutkinnan.

Lauantaina (12th) he pidättivät naisen, jonka nimi oli vain rouva Ornuma ja jonka ikää poliisi ei ilmoittanut, hierontaliikkeessä osoitteessa Ratch Uthit 200 Pi Road.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen hierontaliikkeen avaamisesta ilman lupaa ja alle 18-vuotiaiden työntekijöiden sallimisesta hierontaliikkeen töihin.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että alaikäiset eivät ole päteviä työskentelemään hierontaliikkeissä.

Tämä oli toinen hierontaliike suljettiin, koska se oli luvaton ja salli alaikäisten työskennellä samalla alueella viikossa Patongissa.

Poliisi on yleensä estänyt luvattomia hierontaliikkeitä myös Phuketissa, kuten täällä näkyy.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.