Thalangissa, Phuketissa ryöstettiin rahapelipesälle, 18 pelaajaa pidätettiin

Thalang –

Poliisi teki ratsian kahdessa laittomassa uhkapeliluolassa Thalangissa ja 18 pelaajaa pidätettiin.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (13th) he tekivät ratsian laittomaan kukkoon, joka taisteli uhkapeliluolassa Sri Soonthornissa. Kahdeksan pelaajaa pidätettiin. Myös läheiseen High-Low-uhkapeliluolaan tehtiin ratsian, jossa pidätettiin 10 pelaajaa.

Ratsia tehtiin sen jälkeen, kun poliisi sai huolestuneelta kansalaiselta vihjeen, että alueella oli laittomia uhkapelaajia. Kaikki pelaajat vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen osallistumisesta laittomaan uhkapeliin, vaikka heidän nimiään ei julkaistu lehdistölle.

Yhtä naista, jonka nimi on vain rouva Ya, syytetään laittomasta uhkapelipaikasta.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.