Palovaurioiden työleiri Rawaissa

Rawai -

Tuli on vaurioittanut työleiriä Rawaissa.

Rawain kunnan palomiehet kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tulipalosta työleirillä Soi Saiyuanissa rakenteilla olevan rakennuksen vieressä viime viikonloppuna.

He saapuivat paikalle kahden palomiehen kanssa ja havaitsivat, että palo oli liekeissä kahdessa työleirin huoneessa. Palo saatiin pian hallintaan, eikä palosta aiheutunut henkilövahinkoja. Palon syttymissyytä tutkitaan vielä lehdistöhetkellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.