Family Mart on täysin rebrändätty Thaimaan huipulle päivittäin

Kansallinen -

Thaimaasta jäähyväiset ikoniset "Family Mart" -lähikaupat nimetään kokonaan uudelleen Tops Dailyksi yli kolmen vuosikymmenen palvelun jälkeen.

Central Retail Corporation PLC (CRC) on tehnyt päätöksen muuttaa täysin ikoniset Family Mart -lähikaupat ja nimetä ne uudelleen Tops Dailyksi tämän vuoden loppuun mennessä.

Tämä strateginen muutos tulee, kun CRC:n sopimus Family Mart -franchising-sopimuksesta Thaimaassa päättyy vuonna 2023. Uudelleenbrändäyksen tavoitteena on yhdenmukaistaa ja virtaviivaistaa CRC:n lähikauppaliiketoimintaa Tops Daily -bannerin alle, CRC:n operatiivinen johtaja Maytinee Phisutsinthop totesi.

Osana tätä muutosta Central Retail on alkanut vähitellen brändätä uudelleen ja muuttaa myymälän kyltit "Family Mart":sta "Tops Dailyksi".

Siirtyminen on alkanut useilla aloilla viime kuukausien aikana, ja samalla on päivitetty verkkoalustaa, joka esittelee nyt uuden Tops Daily -brändin.

Uudessa Tops Daily -logossa on valkoinen teksti punaista taustaa vasten. Tämä uudelleenmuotoilu poikkeaa aiemmasta Tops Daily -logosta, jossa oli punainen teksti "Topsissa" ja musta teksti "Daily" keltaisella taustalla.

Myös FamilyMart Thailand -sosiaalinen mediasivu on tiedottanut tilanteesta tiedusteleville asiakkailleen:

"Family Mart nimetään uudelleen Tops Dailyksi, jotta voimme vahvistaa liiketoimintaamme ja tarjota yhtenäiset saavutettavuus- ja palvelustandardit kaikille arvostetuille asiakkaillemme."

FamilyMart-konttoreiden määrä Thaimaassa on laskenut dramaattisesti 1,135 2017:stä vuonna 409 2023:ään vuonna 7. Sen sijaan sen ensisijaisella kilpailijalla 13,000-Elevenillä on yli XNUMX XNUMX konttoria.

KUVA: Ruokakaupan keskusryhmä

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/