Thaimaa parantaa Kiinan turistiviisumiprosessia

Kansallinen -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on paljastanut, että maahan saapuvien kiinalaisten turistien trendi on jatkuvassa kasvussa viisumihakuprosessin lyhentyessä.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn totesi, että tällä hetkellä Thaimaahan saapuvien kiinalaisten matkailijoiden määrä on kasvanut 400,000 300,000:een kuukaudessa, kun aiempi luku oli noin 500,000 XNUMX kuukaudessa. Tämän kasvun ennustetaan pian saavuttavan jopa XNUMX XNUMX kuukaudessa, mikä tarkoittaa orgaanista laajentumista matkailun sesonkiajan mukaisesti.

Lukujen nousu on seurausta ulkoministeriön tarkistuksesta kiinalaisten turistien viisuminhakuprosessin tehostamiseksi. Uusi prosessi vaatii vain kuusi asiakirjaa, kuten passin, valokuvan ja lentolipun, mikä lyhentää käsittelyaikaa vain 7 päivään enintään 14 päivästä.

"Tavoitteemme vuodelle 2023 on 25 miljoonaa kansainvälistä kävijää, ja mahdollisuus nousta 28-30 miljoonaan Kiinan markkinoiden kasvuvauhdista riippuen", Yuthasak sanoi. "Olemme myös varmoja saavuttavamme 4 miljoonan kiinalaisen vierailijan tavoitteen vuonna 2023. Tavoitteen saavuttaminen 5 miljoonaa on riippuvainen sesonkiajan tuloksista, erityisesti tulevan lokakuun aikana, joka osuu samaan aikaan Kiinan pitkän loman kanssa."

Yuthasak korosti edelleen, että viisumilupien pitkä käsittelyaika vaikuttaa suoraan lentoteollisuuteen.

Tämän seurauksena TAT kehittää viisumin esiseulontajärjestelmää (VPSS) nopeuttaakseen viisumien käsittelyä kiinalaisille matkaryhmille. VPSS pyrkii lyhentämään viisumin käsittelyaikaa entisestään vain 3-5 päivään, hän sanoi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/