Thaimaan matkailuviranomainen keskittyy saamaan vaikuttajia edistämään Thaimaata

Kansallinen -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on kutsunut kuuluisia kansainvälisiä vaikuttajia osallistumaan matkailua herättävään tapahtumaan kuluneen äitienpäivän viikonloppuna.

TAT kutsui äskettäin vaikuttajia ja verkkomedian edustajia Aasian ja Tyynenmeren alueelta "Kirjoita oma hämmästyttävä uusi luku" -tapahtumaan Thaimaahan. Tapahtuma järjestettiin 9.-13, ja sen tarkoituksena oli innostaa vaikuttajia jakamaan matkakokemuksiaan maailmanlaajuisen yleisön kanssa.

Tapahtuma alkoi Columbia Pictures Aquaversessa Chonburissa, jossa osallistujat toivottivat tervetulleiksi TAT:n markkinointiviestinnän apulaiskuvernööri Chatthan Kunchorn Na Ayudhya ja Pattayan pormestari Poramase Ngampiches. He pitivät puheita kestävän matkailun tärkeydestä ja siitä, miten vaikuttajat voivat olla mukana edistämässä sitä.

Osallistujat matkustavat neljän päivän aikana kolmeen eri kohteeseen Thaimaassa: Chiang Maihin, Pattaya-Rayongiin ja Phuketiin. He kokevat erilaisia ​​aktiviteetteja muinaisissa temppeleissä ja palatseissa vierailemisesta luonnon ihmeisiin näiden maailmankuulujen matkailukohteiden ympärillä.

50 osallistujan joukossa on vaikuttajia ja matkabloggaajia eri puolilta maailmaa, kuten Australiasta, Intiasta, Japanista, Malesiasta, Filippiineiltä, ​​Singaporesta, Etelä-Koreasta, Kiinasta, Taiwanista ja Vietnamista.

TAT näkee, että nämä vaikuttajat jakavat upeita kokemuksiaan yli 26 miljoonalle ihmiselle maailmanlaajuisesti eri sosiaalisen median kanavien kautta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/