Bangkokin Suvarnabhumin lentoasema valmistautuu avaamaan uuden terminaalin syyskuussa

Väliaikainen pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha on suorittanut perusteellisen tarkastuksen Suvarnabhumin lentokentän uudelle satelliittilentoaseman terminaalille 1 (SAT-1) ennen sen odotettua pehmeää laukaisua ensi kuussa. Hänen mukanaan oli huomattavia väliaikaisen kabinetin jäseniä, mukaan lukien kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul ja sisäministeri kenraali Anupong Paojinda.

Vierailun aikana Gen Prayut matkusti Automated People Mover (APM) -junalla, joka yhdistää kätevästi uuden terminaalin ensisijaiseen matkustajaterminaaliin.

Pääministeri sanoi, että hänen vierailunsa tarkoituksena oli antaa päivitys Suvarnabhumin lentokentän kehityssuunnitelman toisen vaiheen rakentamisen edistymisestä, keskittyen erityisesti tulevaan SAT-2-terminaaliin. Syyskuussa pehmeästi avautuvan terminaalin on määrä parantaa merkittävästi lentoaseman matkustajakäsittelykapasiteettia. Laitoksen arvioidaan ottavan vuosittain noin 1 miljoonaa matkustajaa, mikä nostaa lentoaseman kokonaiskapasiteetin käsittelemään yhteensä 15 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Kenraali Prayut paljasti lisäksi, että valtuuskunnalle kerrottiin kolmannen kiitotien rakentamisen tilasta, joka on jo 73 % valmis. Tämän uuden kiitotien on määrä olla käytössä seuraavan vuoden heinäkuussa. Valmistuttuaan Suvarnabhumin lentoasema pystyy hallitsemaan 94 lentoa tunnissa, mikä merkitsee huomattavaa lisäystä nykyisestä 68 lennosta tunnissa.

Apulaishallituksen tiedottajan Traisulee Traisaranakulin toimittamien tietojen mukaan SAT-1-terminaalissa on 28 kontaktiporttia, joista kahdeksan on suunniteltu erityisesti tilavalle Code F -lentokoneelle, mukaan lukien A380-superjumbosuihkukoneet. Lisäksi 20 porttia on varattu Code E -lentokoneille, kuten Boeing B747 -koneille. Terminaali on nelikerroksinen ja sen kokonaispinta-ala on 216,000 XNUMX neliömetriä.

Traisulee Traisaranakul lisäsi, että jokaiseen APM-järjestelmän junaan mahtuu jopa 210 matkustajaa ja palvelee noin 6,000 XNUMX matkustajaa tunnissa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston NNT lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/