Brittituristi pyytää apua, kun veneen kapteeni putoaa tajuttomaksi Phang Ngan merellä

Phang Nga -

Brittituristi huusi apua, kun veneen kapteeni putosi tajuttomaksi heidän ollessaan yhdessä meressä Phang Ngassa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille perjantaina (11. elokuuta), että heille ilmoitettiin tapauksesta matkailupoliisin vihjelinjalla 1155. Miespuolinen brittituristi, jota ei tunnistettu nimellä, oli huutanut apua ja kertonut asiasta Phuketin turistipoliisille. että hän oli vuokrannut pitkähäntäveneen veneen kapteenin kanssa An Paon laiturilta Yao Noin saarelta vieraillakseen muilla lähellä olevilla saarilla. Veneen kapteeni putosi yhtäkkiä tajuttomaksi eikä kyennyt ohjaamaan venettä takaisin maahan. Brittituristi ei ollut tarpeeksi koulutettu tai itsevarma ohjatakseen venettä yksin.

Matkailupoliisi otti yhteyttä kylän johtajaan, hallintoviranomaisiin ja pelastusryhmään. He menivät mereen ja huomasivat, että vene ja veneessä olleet turistit vietiin turvallisesti takaisin maihin.

Veneen kapteeni kiidätettiin Koh Yaon sairaalaan julkistamattoman lääketieteellisen hätätilanteen vuoksi, ja hänen nimensä salattiin hänen lääketieteellisen yksityisyytensä vuoksi.

Turistit kiittivät asianomaisia ​​viranomaisia ​​nopeasta vastauksesta ja avusta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.