PÄIVITYS: Lopullinen epäilty antautuu Patongin ammuskelussa

Patong -

Lopullinen etsintäkuulutettu epäilty on antautunut poliisille, kun kaksi nuorta miestä loukkaantui ampuma-aseisiin liittyvässä ammuskelutapauksessa Patongissa.

Aiemmat tarinamme:

Kaksi osapuolta keskustelivat julkistamattomasta henkilökohtaisesta kiistasta, ennen kuin toinen osapuolista, joka oli sedanissa, avasi tulen kahta loukkaantunutta miestä kohti ennen kuin nämä kiihtyivät autollaan torstaina varhain aamulla (3. elokuuta).rd) lähellä Petch Kood Roadin risteystä.

Epäilty pidätettiin, kun kaksi nuorta miestä loukkaantui ampuma-aseisiin liittyvän ammuskelun jälkeen Patongissa.

Toinen epäilty on antautunut, kun kaksi nuorta miestä loukkaantui ampuma-aseisiin liittyvässä ammuskelutapauksessa Patongissa.

Nyt päivitykseemme:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille torstaina (10th) että viimeinen etsintäkuulutettu epäilty, jonka nimi on vain Sukanya, 26, Patongista, on antautunut Patongin poliisille Phuketin maakunnan tuomioistuimen 4. elokuuta antaman pidätysmääräyksen jälkeen.th, 2023.

Häntä syytetään osallisuudesta murhatarkoituksessa, ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta, aseen ja ammusten kantamisesta ilman syytä sekä ampumisesta julkisella paikalla.

Ammuskelussa oli yhteensä viisi epäiltyä. Nyt kaikki epäillyt on nostettu syytteeseen. Phuket Express totesi, että kaksi muuta epäiltyä oli aiemmin pidätetty, mutta poliisi ei paljastanut yksityiskohtia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.