PÄIVITYS: Phuketista löydettiin toinen merikilpikonna, johon öljy vaikuttaa

Phuket -

Toinen öljyn joutunut merikilpikonna löydettiin Phuketin merestä.

Aiemmat tarinamme:

Öljytahroja löydettiin useilta Thalangin rannoilta sekä merikilpikonnan poikasta, joka näytti saaneen öljyn vaikutuksen.

Phuketin merenkulkutoimisto teki ilmoituksen oikeustoimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Toinen merikilpikonna löydettiin öljyn vaikutuksesta Phuketin merestä. Meriekologit sanoivat, että paikalliset meren resurssit olivat vaikuttaneet suuresti.

Phuketin merenkulkutoimisto on tehnyt lisää poliisiilmoituksia oikeustoimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Toinen kaksi merikilpikonnaa löydettiin öljyn vaikutuksesta Phuketin merestä.

Phuketissa löydettiin lisää öljyn aiheuttamia merikilpikonnia.

Nyt päivitykseen:

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) virkamiehet kertoivat Phuket Expressille, että Karon Beachin hengenpelastajat ilmoittivat heille, että merikilpikonna oli löydetty öljyn peitossa.

He saapuivat rannalle löytääkseen nuoren vihreän kilpikonnan, joka oli 12 senttimetriä leveä, 13 senttimetriä pitkä ja painoi 220 grammaa. Kilpikonna oli heikko ja kuivunut.

Kilpikonna pelastettiin ja öljy puhdistettiin sen sisältä ja ulkopuolelta ennen kuin se vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin jatkohoitoon.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.