Epäilty pidätettiin Thalangissa 118 Meth-pillerillä

Thalang –

Epäilty pidätettiin Thalangissa 118 metamfetamiinipillerillä ja 8.93 grammaa kiteistä metamfetamiinia.

Thalangin poliisipäällikkö eversti Pisit Chuenpet kertoi Phuket Expressille torstaina (10. elokuuta)th), että hänen upseerinsa pidättivät herra Padungpol "Man" Susamritin, 26, Sri Soonthornista. Hänet pidätettiin mökissä Soi Na Sardissa, Sri Soonthornissa, Thalangissa.

Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Padungpol ei heti julkaissut syytettä, ja oli epäselvää, oliko hän hankkinut asianajajan palveluita.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.