Hyvää syntymäpäivää kuningataräidille ja hyvää äitienpäivää Thaimaassa!

Kansallinen -

Thaimaassa elokuun 12. päivä on kaksinkertainen juhlapäivä, jossa yhdistyvät äitiyden ja kuninkaallisen ihailun merkitys.

Tänä päivänä Thaimaan äitienpäivä osuu samaan aikaan kuningataräidin, hänen majesteettinsa kuningatar Sirikitin 91. syntymäpäivän kanssa, mikä luo sydämellisen tilaisuuden, joka maalaa maan sinisen sävyin.

Päivää on pidetty kansallisena juhlapäivänä, ja sitä on vietetty vuosittain valtakunnallisesti vuodesta 1976 Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadej Suuren (Rama 9) hallituskauden aikana.

Kun kansakunta kunnioittaa äitihahmoja, kadut heräävät eloon sinisillä koristeilla, jotka valaisevat kaupungin säteilevänä yhtenäisyyden ja rakkauden näytöllä. Sininen väri, joka liittyy kuningattareen, toimii symbolina syvästä kunnioituksesta ja kunnioituksesta, jota thaimaalaiset pitävät monarkiaa ja äitejä kohtaan.

Lisäksi tämän vuoden juhla saa ylimääräisen kerroksen iloa, kun se osuu viikonloppuun, jolloin perheille ja ystäville jää runsaasti aikaa kokoontua yhteen ja kunnioittaa äidin vaikutteita elämässään. Lisäksi seuraava maanantai, 14. elokuuta, on myös määrätty sijaispyhäksi sen varmistamiseksi, että juhlat ja kiitollisuuden ilmaukset ulottuvat viikonlopun jälkeen.

Toisin kuin edellisessä uskonnollisessa kuusipäiväisessä lomassa, johon liittyi alkoholin myyntikielto, tällaisia ​​rajoituksia ei aseteta tämän tulevan thaimaalaisen juhlan aikana.

Vaikka ilmapiiri saattaa olla säännösten suhteen rennompi, on tärkeää huomata, että useat valtion laitokset ja useat pankit, mukaan lukien Thai Immigration, pysyvät suljettuina tämän kolmen päivän loman ajan.

Lopuksi Pattaya Newsin ja TPN-median henkilökunta, eläköön kuningatar äiti, hyvää syntymäpäivää ja hyvää äitienpäivää. Toivomme, että sinulla on ihanaa aikaa tänä juhlaviikonloppuna!

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/