Thaimaa nappaa irakilaisen miehen XNUMX vuoden oleskelun ylityksellä

Kanchanaburi -

Irakilainen mies pidätettiin Kanchanaburissa Länsi-Thaimaassa, koska hän viivytti laillista viisumiaan viidellätoista vuodella.

Kanchanaburin maahanmuuttopäällikkö eversti Korn Somkanae kertoi TPN-medialle, että huolestunut kansalainen ilmoitti heille, että oleskelun ylittävä ulkomaalainen, joka oli äskettäin paennut toisesta Thaimaasta välttääkseen pidätyksen, piileskeli Kanchanaburissa sijaitsevassa vierastalossa.

Lainvalvontaviranomaiset menivät nimettömään majataloon löytääkseen 43-vuotiaan irakilaisen miehen guesthousesta. Hän oli saapunut Thaimaahan toukokuussa 2008 NON-B-viisumilla. Hänen viisuminsa oli umpeutunut elokuussa 2008. Hän oli nyt 5,468 XNUMX päivää ylijäämässä.

Hänet vietiin paikalliselle poliisiasemalle saamaan syytteet oleskeluajan ylittämisestä ja hänet tuotiin Thaimaan maahanmuuttajien pidätyskeskukseen Bangkokiin ja karkotettiin. Oli epäselvää, miksi hän oli jäänyt viisuminsa yli. TPN-media huomautti, että asiaankuuluvat upseerit eivät julkistaneet irakilaisen miehen nimeä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/