Epäilty pidätettiin Phuketissa investointihuijaukseen osallistumisesta

Phuket -

Epäilty pidätettiin Phuketissa ja myönsi poliisille osallistuneensa yli miljoonan bahtin vahingonkorvaushuijaukseen.

Cyber ​​Crime Investigation Bureaun poliisi kertoi Phuket Expressille, että he olivat saaneet monia ilmoituksia uhreilta, jotka ovat sijoittaneet kryptokauppajärjestelmään. Epäilty otti heihin yhteyttä Facebookin kautta ja suostutteli heidät sijoittamaan suurilla eduilla Coinbase Wallet -sovelluksen kautta. He eivät kuitenkaan pystyneet nostamaan rahojaan sijoituksensa jälkeen. Vahingonkorvausten kokonaiskustannukset olivat yli 1,400,000 XNUMX XNUMX miljoonaa bahtia.

Poliisi jatkoi tutkintaa ja pidätti epäillyn, jonka nimi oli vain herra Tei, 25, talosta Wichitissä, Mueang Phuketissa. Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Songkhlan lääninoikeus antoi hänelle pidätysmääräyksen petoksesta ja väärien tietojen tuomisesta verkkojärjestelmiin. Epäilty on myöntänyt syytteen ja kertonut poliisille, että hän avasi jollekin toiselle pankkitilin, joka tunnetaan nimellä hevostili, jolle hän sai 800 bahtia.

Kyberrikospoliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat toistaiseksi pidättäneet yhteensä 11 huijauksesta epäiltyä. Phuket Express huomauttaa, että melko viimeaikaiset lainsäädännön muutokset ovat nyt tehneet laittomaksi ihmisten avata pankkitilejä muille, joita käytetään rikolliseen toimintaan.

Poliisi on johdonmukaisesti varoittanut thaimaalaisia ​​olemaan avaamatta pankkitilejä muille, etenkään tuntemattomille, sillä nyt voidaan asettaa laillinen vastuu kaikesta, mitä vastaanottaja tilillä tekee.

Samanlainen tapaus:

Mies pidätettiin Phuketissa, koska hän avasi pankkitilin, jota kutsutaan hevostiliksi, sijoitusjärjestelmän huijareille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.