Soi Dog Foundation suorittaa vuosittain rokotusajon Phuket Stray Dog Shelterissä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Soi Dog Foundation toteuttaa vuosittain rokotusajon Phuket Stray Dog Shelterissä, kehottaa vastuullista lemmikkiomistusta.

Soi Dog Foundation toteutti vuosittaisen rokotusajon Phuket Stray Dog Shelterissä Thalangissa – joka tunnetaan myös valtion koirapuntana tai GDP:nä – tässä kuussa.

Kaikki tarhan 847 koiraa rokotettiin yhteistyössä Phuketin maakunnan karjaviraston kanssa. kuusi yleistä tautia, mukaan lukien raivotauti, penikkatauti ja parvovirus, sekä suojattu punkeilta, kirpuilta ja loisilta. 

Rokotuspyrkimys on osa Soi Dogin pitkäaikaista sitoutumista tarhan koirien terveyteen ja hyvinvointiin ja edistää myös laajempaa virastojen välistä pyrkimystä tehdä Phuketista Thaimaan ensimmäinen rabiesista vapaa maakunta vuoden loppuun mennessä. 

Vuosittaisten rokotusten lisäksi Säätiö lähettää tarhalle viikoittain eläinlääkintähenkilöstöä ja päivittäin yhteiskunnan toimihenkilöitä varmistaakseen, että kaikki siellä olevat koirat ovat steriloituja/kastroituja, madotettuja, suojattuja punkeilta ja kirpuilta sekä hoidettu terveysongelmista yleisimmillä tavoilla. koiran puremahaavoja, mangea ja ripulia. Vakavammista sairauksista kärsivät koirat siirretään Soi Dog -sairaalaan läheiseen Mai Khaoon jatkohoitoa varten. 

Puhuessaan parannuksista, joita hän on nähnyt turvakodissa, Phuketin maakunnan karjatoimiston johtaja Suthat Niyomthai sanoi: "Tarha tekee kaikkensa parantaakseen koirien hyvinvointia. Siivous on ollut organisoidumpaa ja koirat ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa.

"Rokotus on avaintekijä koiran hyvinvoinnin ylläpitämisessä, immuniteetin rakentamisessa ja sen mahdollisuuden lisäämisessä, että joku adoptoi ne", hän lisäsi.

Vaikka parannuksia tehdään edelleen, säätiö on vakaasti sitä mieltä, että suojaaminen ei ole vastaus kulkueläinten liikakansoittamiseen ja että ensisijaisesti tulee keskittyä sterilointiin ja koulutukseen, erityisesti vastuulliseen lemmikkieläinten omistamiseen.  

"Monet Phuket Stray Dog Shelterin koirista ovat hylättyjä lemmikkejä, ja olemme kerta toisensa jälkeen nähneet, että nämä koirat viihtyvät tarhan ympäristössä. Siirtyminen huomion keskipisteestä mukavassa kodissa yhteen sadoista koirista betonirakennuksessa yön yli on heille erittäin stressaavaa”, sanoi Soi Dogin toimitusjohtaja Louise Rose.

"Kehotamme voimakkaasti kaikkia, jotka harkitsevat koiran tuomista perheeseensä, olemaan ensin täysin varmoja siitä, että he voivat huolehtia koiran tarpeista koko elämänsä ajan, jotta he eivät joutuisi kärsimään tästä kohtalosta. 

"Mikään koira ei halua tai ansaitse olla tarhassa", hän lisäsi. 

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.