Hierontaliikkeen omistaja Patongissa pidätettiin, koska hänen väitetään olleen auki ilman lupaa

Patong -

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut hierontaliikkeen ilman laillista lupaa Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille saaneensa huolestuneilta kansalaisilta valituksia hierontaliikkeen laittomasta avaamisesta Patongissa ja käynnisti tutkimuksen.

Torstaina (10. elokuuta) he pidättivät Patongissa Ratcha Uthit 200 Pi Roadilla sijaitsevassa hierontaliikkeessä miehen, joka tunnistettiin vain herra Nantawatiksi. Poliisi ei ilmoittanut hänen ikänsä. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille jatkavansa laitonta hierontaliikkeen tukahduttamista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Hierontaliikkeen Patongissa väitettiin olleen auki ilman lupaa.

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut hierontaliikkeen ilman lupaa.

Nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman hierontaliikkeen ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.