91 merikilpikonnan munaa löydetty Turtle Islandilta Surat Thanista

Surat Thani -

Kilpikonnasaarelta (Koh Tao) Surat Thanista on löydetty yhdeksänkymmentäyksi merikilpikonnan munaa.

Baan Koh Taon kylän paikalliset löysivät valtavan merikilpikonnaemon, joka munii Sai Thong Beachiltä (Golden Sand Beach). Pesän hiekalla peitettyään kilpikonnaemä palasi takaisin mereen.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) virkamiehet saapuivat rannalle löytääkseen 91 munaa pesästä. Munat on siirretty turvalliseen paikkaan lähistöllä sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

Ulkomaalaiset turistit olivat innoissaan nähdessään merikilpikonnaemon munivan, koska he eivät olleet koskaan ennen nähneet sitä. Paikalliset kertoivat Phuket Expressille, että on kulunut pitkä aika siitä, kun merikilpikonnaäiti munii viimeksi rannalla

Sai Thong Beach on yksi Turtle Islandin kuuluisimmista sukelluskohteista. Monet merikilpikonnien emot muniivat munia rannalla, minkä vuoksi saari nimettiin Turtle Islandiksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.