PÄIVITYS: Toinen merikilpikonna löydetty öljyn vaikutuksesta Phuketinmerellä

Phuket -

Toinen merikilpikonna löydettiin öljyn vaikutuksesta Phuketin merestä. Meriekologit sanoivat, että paikalliset meren resurssit olivat vaikuttaneet suuresti.

Aiemmat tarinamme:

Öljytahroja löydettiin useilta Thalangin rannoilta sekä merikilpikonnan poikasta, joka näytti saaneen öljyn vaikutuksen.

Phuketin merenkulkutoimisto teki ilmoituksen oikeustoimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Nyt päivitykseen:

Merielämän asiantuntija tohtori Thon Thamrongnawasawat kertoi The Phuket Expressille, että toinen merikilpikonna löydettiin öljytahrojen peitossa Racha Yai -saarelta Mueang Phuketista. Kilpikonna pelastettiin ja puhdistettiin ennen kuin se vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin lisähoitoa varten.

Öljytahrat ovat nyt vaikuttaneet voimakkaasti merielämään ja koralliriuttoihin. Tämä tarkoittaa, että se on vaikuttanut koko Phuketin meren ekologiseen järjestelmään. Tämä ongelma on kiireellinen ja se on ratkaistava nopeasti, tohtori Thon sanoi.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.