PÄIVITYS: Toinen kaksi merikilpikonnaa löydettiin öljyn vaikutuksesta Phuketinmerellä

Phuket-

Toinen kaksi merikilpikonnaa löydettiin öljyn vaikutuksesta Phuketin merestä.

Aiemmat tarinamme:

Öljytahroja löydettiin useilta Thalangin rannoilta sekä merikilpikonnan poikasta, joka näytti saaneen öljyn vaikutuksen.

Phuketin merenkulkutoimisto teki ilmoituksen oikeustoimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Toinen merikilpikonna löydettiin öljyn vaikutuksesta Phuketin merestä. Meriekologit sanoivat, että paikalliset meren resurssit olivat vaikuttaneet suuresti.

Phuketin merenkulkutoimisto on tehnyt lisää poliisiilmoituksia oikeustoimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Nyt päivitykseen:

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) virkamiehet kertoivat Phuket Expressille, että paikalliset asukkaat ilmoittivat Thalangissa sijaitsevan Sirinatin kansallispuiston viranomaisille tiistaina (8. elokuuta).th), että merikilpikonna oli löydetty öljyn peitossa Nai Yang Beachin läheltä. Vihreä kilpikonna oli 29 senttimetriä pitkä ja 30 senttimetriä leveä.

Samana päivänä Mai Khao Beachin rantahengenpelastaja ilmoitti DMCR:lle, että Olive Ridley -merikilpikonna oli löydetty öljyn peitossa. Kilpikonna oli 15 senttimetriä leveä ja 16 senttimetriä pitkä. Molemmat kilpikonnat pelastettiin ja öljy puhdistettiin niistä ennen kuin ne vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin jatkohoitoon.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.