PÄIVITYS: Toinen epäilty antautui Patongin ammuskelussa

Patong -

Toinen epäilty on antautunut, kun kaksi nuorta miestä loukkaantui ampuma-aseisiin liittyvässä ammuskelutapauksessa Patongissa.

Aiemmat tarinamme:

Kaksi osapuolta keskustelivat julkistamattomasta henkilökohtaisesta kiistasta, ennen kuin toinen osapuolista, joka oli sedanissa, avasi tulen kahta loukkaantunutta miestä kohti ennen kuin nämä kiihtyivät autollaan.Torstaina aikaisin aamulla (3. elokuutard) lähellä Petch Kood Roadin risteystä.

Epäilty pidätettiin, kun kaksi nuorta miestä loukkaantui ampuma-aseisiin liittyvän ammuskelun jälkeen Patongissa.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille tiistaina (8. elokuuta), että he ovat pidättäneet toisen epäillyn, joka tunnistettiin vain Mr. Subanditiksi, 26, Phuketin Rassadasta Phuketin provinssin tuomioistuimen 4. elokuuta antaman pidätysmääräyksen jälkeen.th, 2023.

Häntä syytetään osallisuudesta murhatarkoituksessa, ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta, aseen ja ammusten kantamisesta ilman syytä sekä ampumisesta julkisella paikalla.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.