TAT tukee viimeisintä "Home Sweet Home" -peliä edistääkseen Thaimaan syvää kulttuuria

LEHDISTÖTIEDOTE:

Korostaa thaimaalaisia ​​kohteita, uskomuksia, taikauskoa, kansanperinnettä ja esineitä osana sarjan tarinankerrontaa, jotta pelaajat pääsevät tutustumaan Thaimaan kulttuurisiin taikauskoihin ja kansanperinteen kulttuuriin.

Bangkok, 8 elokuu 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) tekee yhteistyötä Yggdrazil Groupin, Home Sweet Home -pelisarjan kehittäjän, ja Ogilvyn (Thaimaa) kanssa täysin uuden online-taistelupelin Home Sweet Home: Online lanseerauksessa tavoitteena stimuloiva Thaimaa-matkailu sukupolven Z-, sukupolven alfa- ja alkuperäisdigitaalien keskuudessa maailmanlaajuisesti.

Nithee Seeprae, TAT:n digitaalisen tutkimuksen ja kehityksen apulaiskuvernööri, sanoi "Tunnistamme kauhuseikkailun Home Sweet Home -pelisarjan houkuttelevuuden maailmanlaajuisten teknologiataitoisten ihmisten, pelaajien ja taikauskoisten keskuudessa sen tarinankerronnoissa, jotka hyödyntävät thaimaalaista mytologiaa, uskomuksia ja syvää kulttuuria. Tukemalla uusimman version julkaisua pyrimme inspiroimaan pelaajia muuttamaan pelikokemuksensa todelliseksi kulttuuriseksi ja henkiseksi matkaksi Thaimaahan.

Home Sweet Home -pelisarja ovat kauhuseikkailuja, joissa tarinankerronta keskittyy thaimaalaisten uskomusten ja mysteerien, kansanperinteen ja esineiden ympärille, kuten talismaaneihin, jotka vievät pelaajat jännittävälle matkalle Thaimaan syvään taikauskoon ja kansanperinnekulttuuriin heidän edetessään. peli. Pelaajien on taisteltava ja vältettävä haamuja ja pahoja henkiä sekä ratkaistava pulmia.

Pelissä on myös todellisia paikkoja Thaimaassa, kuten Phimai Historical Park Nakhon Ratchasimassa, Khum Khun Phaen (esimerkki muinaisesta thaimaalaisesta talosta) Suphan Burissa ja Hala Bala Wildlife Sanctuary Yalassa, kun pelaajat etenevät matkalla pelin sisäinen kokemus.

Home Sweet Home: Online -projekti on linjassa TAT:n meneillään olevan strategian kanssa hyödyntää teknologiaa ja innovaatioita Thaimaan matkailun muuttamisessa älykkääksi matkailuksi.

Äskettäin pelaajien kesken tehty kysely "The Hunt for Amazing Cultures" -tehtävästä ilmaiseksi pelattavassa Home Sweet Home: Online -jaksossa osoitti, että Thaimaan matkailunähtävyyksistä eniten kiinnostuneita olivat kansallispuistot, kun taas thaimaalainen katuruoka oli kolmasosa osallistujista tunnustaa, ja thaimaalaiset festivaalit, erityisesti Songkran. Tämä korostaa valtakunnan pehmeän vallan perustan jatkuvaa edistämistä.

TAT odottaa, että vähintään 500,000 900,000 ihmistä on kiinnostunut osallistumaan peliin ja lisäämään tietoisuutta Thaimaan matkailusta vähintään XNUMX XNUMX ihmistä.

Lisää pelistä alla olevasta linkistä:

https://www.homesweethomegame.com/

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.