Thaimaan kuninkaan toinen poika palaa Thaimaahan 27 vuoden jälkeen

Thaimaa -

Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkornin toinen poika on vieraillut Thaimaassa 27 vuoden jälkeen.

Vacharaesorn Vivacharawongse, 42, tunnetaan thaimaalaisten hyvin nimellä "Than Aon", ja saapui Thaimaahan lauantaina (5. elokuuta).th), 2023. 'Than Aon' on asunut ja työskennellyt Yhdysvalloissa suurimman osan elämästään työskennellen lakialalla.

"Than Aon" vieraili ensin temppeleissä ja tapasi vanhempia munkkeja ennen kuin vieraili Slummien lastenhoitosäätiössä hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Galyani Vadhana Krom Luang Narathiwat Ratchanakarinan suojeluksessa Bangkokissa.

Thaimaalaiset toivottivat hänet tervetulleeksi ja sanoivat jopa sanat "Eläköön". 'Than Aon', jolla ei kuitenkaan virallisesti ole kuninkaallista arvonimeä, sanoi: "Älä sano näitä sanoja minulle, koska en ole täällä missään virallisessa asemassa tai virassa." Hän kohotti kätensä 'Wai'lle ja kunnioitti sen sijaan thaimaalaisia ​​ja otti valokuvia heidän kanssaan. Hän on myös julkaissut henkilökohtaiseen Facebookiinsa kuvan hänestä Tuk Tuk -taksissa, joka sai paljon tykkäyksiä ja jakoja.

Hän kertoi kansainväliselle lehdistölle Thaimaan-vierailusta "Olen saanut erittäin lämpimän vastaanoton thaimaalaisilta. Olen asunut ulkomailla pitkään, mutta en ole koskaan unohtanut, että olen thaimaalainen. Vietin aikaani ulkomailla edistämässä thaimaalaista kulttuuria myös ulkomaalaisille. Olen lähtenyt tästä maasta 27 vuodeksi ja vihdoin tullut kotiin käymään. Unelmani on toteutunut."

Than Aon on todennut, että vierailu oli hänen omasta tahdostaan ​​eikä virallisissa tehtävissä, eikä kuninkaallinen palatsi ja kotitalous ollut lehdistöaikaan mennessä julkaissut virallista lausuntoa, vaikka vierailusta uutisoitiin laajasti thaimaalaisissa ja ulkomaisissa tiedotusvälineissä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/